Wraps med grøntsagsfyld og feta
Aftensmad

Wraps med grøntsagsfyld og feta

Wraps med grøntsagsfyld og feta

Hvis du følger med på Facebook eller Instagram har du sikkert set, at jeg er kommet ind i en helt god stime med et lave madplaner. Det gør altså hverdagen noget nemmere, og vi både sparer tid og penge, når jeg laver madplaner. Ind til nu har vi gjort det sådan, at drengene hver uge har fået lov at vælge en ret, som de gerne vil have på madplanen. Det får vi ret meget sjov ud af, og så synes de, det er hyggeligt, at de også får lov at bestemme. Jeg har for øvrigt en skabelon til madplan som frit kan printes og bruges, hvis du også gerne vil i gang med madplaner.
Alle mine tidligere madplaner kan ses under billeder på Facebook og under det samme tag #madplanermadling.dk på Instagram.

I går tirsdag stod der wraps med vegetarfyld på madplanen, og det kom der denne opskrift på wraps med grøntsagsfyld og feta ud af. Fyldet i pandekagerne er lavet af grøntsager, creme fraiche, hvidløg, græsk feta og masser af bredbladet persille. Som tilbehør fik vi asparges i ovnen, og så fik drengene og Søren også noget kød. Det kunne jeg sagtens undvære, og jeg har det helt fint med en vegetardag.

Hvis wraps’ene bruges i madpakken, er det bedst at pakke pandekagerne og fyldet hver for sig – så pandekagerne ikke bliver bløde. 

Wraps med grøntsagsfyld og feta

Wraps med grøntsagsfyld og feta

Opskrift på wraps med grøntsagsfyld og feta

4 store tortilla wraps
0,5 agurk
3 tomater
1 fed hvidløg
Salt og peber
3 spsk creme fraiche 9%
100 g græsk feta
Bredbladet persille

Fremgangsmåde

Skyl og riv agurken på et elektrisk rivejern eller et almindelig rivejern. Kom agurke-strimlerne i en sigte og lad den stå over en skål så vandet kan løbe fra.

Skyl tomaterne og persillen og skær det ud i helt små stykker. Rør creme fraiche, presset hvidløg, salt og peber sammen i en skål. Tilsæt agurke-stimlerne med tomaterne og persillen og bland det hele sammen. Smuldr fetaen ned over de øvrige ingredienser og vend forsigtigt det hele sammen. Hvis der stadig ligger vand i bunden af skålen kommes hele bladningen i sigten, så det overskydende vand kan dryppe fra.

Varm wrappene i mikrovnen i 20-30 sekunder og læg 3-4 skeer fyld på hver pandekage. Rul pandekagerne sammen og skær dem over på midten inden de skal spises.

Mængde

4 wraps med grøntsagsfyld og feta

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar