Print opskrift

Rispapirruller med sprød kylling

Antal 24 stk.

Ingredienser

Sådan gør du

  • Start med at lave kyllingen så den er klar til rispapirrullerne. 
    Hæld koldt vand ned i en stor skål og stil den klar. Skålen skal være så stor, at der er plads til rispandekagerne.
    Skyl og skær agurken ud i tynde stave. 
    Skyl salaten og lad den dryppe godt af i en sigte. 
    Kom en rispapirpandekage ned i skålen med vand i cirka 20 sekunder. Tag den op og læg den på et skærebræt. Rispapiret skal være nogenlunde blødt, men ikke helt så det klistrer sammen. 
    Start med at komme salat ud i et tyndt lag på pandekagen.
    Derefter to stykker agurk og så et stykke kylling skåret over på langs. 
    Hæld lidt dressing ud over og rul så rispandekagen sammen. Den skal lukkes først i den ene ende og derefter rulles. Til sidst foldes den anden ende og pandekagen skæres over på midten.
    Når alle rispapirrullerne er lavet hældes der peanuts ud over dem. 

Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk