Print opskrift

Hjemmelavet pizza på grillen

Antal 2 store pizzaer

Ingredienser

Tomatsovs:

  • 250 g tomatpuré
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 2 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian
  • 0,5 fed hvidløg

4 forskellige pizzaer på grillen:

Sådan gør du

  • Del dejen i to dele og drys lidt mel ud på bordet og på kagerullen. Rul begge klumper dej ud til to store pizzaer. Dejen kan strækkes og formes alt efter hvor stor og rund den ønskes.
    Placer pizzaen på pizzastenen og læg den på grillen. Vores pizzasten skal opvarmes først og drysses med mel inden brug. Husk at læse vejledningen for hvordan din pizzasten anvendes, da der er forskel på dem.
    Bag pizzaen i grillen med lukket låg til pizzaen er næsten færdig. Forlad ikke grillen og kig til pizzaen ofte, så den ikke får for længe. Det kan være nødvendigt at åbne låget på grillen de sidste par minutter, hvis fyldet er færdigt – men bunden endnu mangler lidt bagetid.
    Tomatsovs til pizza med pepperoni og pizza med cocktailpølser
    Bland alle ingredienserne til tomatsovsen sammen i en skål og rør sovsen sammen. Fordel tomatsovsen ud på pizzaerne med en ske. Kom sovsen helt ud til kanten i et jævnt tyndt lag og drys revet mozzarella hen over pizzaerne inden fyldet kommes på.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk