Print opskrift

Greasy pomfritter med ost og bacon

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 900 g frosne tynde pomfritter
  • 2 pakker bacon i skiver
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g revet cheddarost
  • Havsalt
  • Persille

Sådan gør du

  • Hæld pomfritterne ud på en plade med bagepapir og bag dem i oven i 15-20 minutter ved 200 grader.
    Imens pomfritterne er i ovnen gøres baconen klar. Skær eller klip baconen over i små stykker. Jeg plejer at bruge en køkkensaks, da jeg synes, det er det nemmeste. Kom bacon-stykkerne på en stor pande og steg dem til de er helt sprøde. Hæld det meste fedtstof fra og lad baconen dryppe af på stykker af køkkenrulle.
    Skyl peberfrugten og skær den ud i små tern. Riv cheddarosten på et rivejern – hvis du ikke har købt en færdigrevet ost.
    Tag pladen med pomfritterne ud af ovnen – ovnen skal ikke slukkes. Hæld pomfritterne over i en grillpande/pande som kan tåle at komme i ovnen. Kom salt på pomfritterne og drys den revet cheddarost hen over pomfritterne sammen med peberfrugten.
    Sæt panden i ovnen i 5-10 minutter til osten er smeltet.
    Kom de små stykker af bacon hen over pomfritterne og pynt med lidt hakket persille.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk