Print opskrift

Gryderet med røde linser

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 275 g oksekød
  • Smør til stegning
  • 1 rødløg
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 800 g hakkede dåsetomater med hvidløg
  • 400 g røde splitlinser (rå)
  • 1 stor gulerod
  • 0,5 dl ketchup
  • 8 dl vand
  • Salt og peber

Pynt:

  • Friske basilikumblade eller andre krydderurter

Sådan gør du

  • Brun kødet i smør i en gryde. Tilsæt finthakket rødløg og peberfrugt i små tern. Lad grøntsagerne stege et par minutter inden de hakkede tomater hældes i gryden. 
    Skæl guleroden og riv den på den fine side på et rivejern. Kom den revet gulerod, ketchup og vand i gryden sammen med de røde linser. 
    Lad retten småkoge i 15-18 minutter til linserne er blevet møre. Smag til med salt og peber og spis retten sammen med salat og et godt brød.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk