Print opskrift

Spaghetti carbonara

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 håndfulde spaghetti
  • 300 bacon i strimler
  • 2 håndfulde revet ost
  • 4 pasteuriseret æggeblommer
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 2 dl mælk
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog spaghettien i 10 minutter. 
    Klip bacon’en i mindre stykker med en saks. Brun bacon stykkerne i en dyb pande og tilsæt “fløde”, mælk og ost. Lad retten simre lidt ved svag varme og smag til med salt og peber. 
    Hæld den kogte spagetti op i saucen og bland det godt rundt. Tilsæt æggeblommerne til sidst og retten er færdig. Æggeblommerne er med til at samle retten og gør saucen tykkere.
    Kom godt med peber på inden servering.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk