Print opskrift

Stegte nudler med kylling og grøntsager

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 200 g ægnudler
  • 1 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • Olie
  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 10 blade kinakål
  • 185 g edamamebønner
  • 0,5 terning hønsebouillon + 0,5 dl vand
  • Salt
  • 2-3 æg

Topping:

  • Soyasauce
  • Peanuts
  • Persille

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en sigte.
    Hak hvidløg og peberfrugt og svits det i olie i en wok eller sauterpande.
    Skær kyllingen ud i små passende stykker og svits dem på panden. Kyllingen må ikke blive brunet eller få for længe, for så bliver den tør. Skyl og skær kinakålen ud i tynde strimler og kom dem på panden. Tilsæt også edamamebønnerne og hønsebouillonen sammen med en halv deciliter vand.
    Vend det hele godt rundt på panden og drys lidt salt over.
    Tilsæt de kogte nudler og slå 2-3 æg ud i en skål og hæld dem over retten. Vend det hurtigt rundt så æggene bliver godt fordelt.
    Server de stegte nudler sammen med saltede peanuts, persille og soya.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk