Print opskrift

Hakkebøffer med pandesovs

Antal 4 stk.

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 tsk. (pulver) oksebouillon
  • 1 tsk. ribsgele
  • Kulør
  • Persille

Sådan gør du

  • Form bøfferne og brun dem på en stor pande med smør. Kom salt og peber på begge sider af bøfferne, når de vendes på panden.
    Når bøfferne er stegt skrues der ned for komfuret og fløden hældes ud på panden – bøfferne skal ikke tages af panden. Tilsæt oksebouillon, en smule kulør og smag sovsen til med salt, peber og ribsgele imens der røres.
    Hak persille fint og kom det hen over hakkebøfferne inden de serveres.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk