Print opskrift

Brændende kærlighed

Antal 5 personer

Ingredienser

Kartoffelmos:

  • 2 kg kartofler
  • 2 dl sødmælk
  • Smør
  • Salt og peber

Bacon og løg:

  • 6 løg
  • Smør til stegning
  • 300 g god bacon i tern

Tilbehør:

  • Persille
  • Rødbeder

Sådan gør du

  • Skræl og kog kartoflerne i rigeligt vand til de er helt møre. Hæld vandet fra kartoflerne og tilsæt lidt af mælken. Pisk kartoflerne, smørret og mælken sammen med en elpisker og tilsæt langsomt resten af mælken til der ikke er mere. Smag kartoffelmosen til med salt og peber og lad den stå i gryden med låg over.
    Brun baconen på en pande til den er helt sprød og lad den dryppe af på et par stykker køkkenrulle.
    Skær løgene ud i halve og derefter i tynde stykker og brun dem på en stor pande i smør til de er gyldne.
    Anret retten i et stort fad med kartoffelmosen nederst og løgene og baconen på toppen. Pynt med persille og server rødbeder ved siden af. 
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk