Print opskrift

Biksemad med jordskokker

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 3 gulerødder
  • 8 jordskokker
  • 6 kartofler
  • 2 løg
  • 400 g bacon i tern
  • Smør til stegning
  • Salt og peber

Tilbehør:

  • Spejlæg
  • Rødbeder
  • Ærter

Sådan gør du

  • Skræl gulerødder, kartofler og jordskokker i små tern og skyl dem. Løgene skrælles og skæres også i tern. På en stor pande ristet bacon og løg – og på en anden pande grøntsagerne. Det fylder for meget og tager for lang tid at komme det dele på en pande. Sørg for at vende kød og grøntsager på bege pander ofte, så det ikke brænder på.
    Når grøntsagerne er møre (efter cirka 25-30 minutter) blandes det hele sammen. Serveres sammen med spejlæg, rødbeder og eventuelt flere grøntsager.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk