Print opskrift

Mexicansk gryderet

Antal 8 personer

Ingredienser

  • En blanding af olivenolie og smør til stegning
  • 0,5 rødløg
  • 0,5 fed hvidløg
  • 1000 g hakket oksekød
  • 1 dåse kidneybønner
  • 285 g majs
  • Lidt spidskommen
  • Lidt paprika
  • Salt og peber
  • 0,5 terning oksebouillon
  • 1 dl vand
  • 175 g revet ost (fx. en blanding af cheddar og mozzarella)
  • 250 g ukogt jasminris

Pynt:

  • Persille
  • Tomater

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisningen på pakken. Lad risene stå og trække med et låg over gryden imens resten af maden forberedes.
    Hak løget og hvidløget fint og steg dem i en stor gryde i smør/olie. Tilsæt kødet og lad det brune i et par minutter. Tilsæt bønnerne og majsene og bland dem rundt i kødet. Kom krydderierne, bouillon og vand i gryden og lad retten simre i 3-5 minutter. Til sidst blandes risene i retten og den pyntes med revet ost, hakkede persille og tomater i små stykker.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk