Print opskrift

Millionbøf

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • Smør til stegning
  • Et stort løg
  • 1 terning oksebouillon
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 1 dl mælk
  • Salt og peber
  • Kulør
  • Sovsejævner

Kartoffelmos:

  • 18 små/mellem kartofler
  • 5 gulerødder
  • 1 klat smør
  • 0,5-1 dl mælk
  • 0,5- tsk. salt

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og kartoflerne og kog dem i 20-25 min. De må godt være bløde, så er det lettere at røre mosen. Tilsæt en klat smør og mælk og smag til med salt.
    Brun kød og hakket løg i en gryde. Tilsæt bouillon, madlavningfløde og mælk. Kom kulør og jævner i og smag til med salt og peber.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk