Print opskrift

Lynstegt spidskål

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 stort spidskål
  • 1-1,5 tsk. havsalt
  • Smør eller olie til stegning

Sådan gør du

  • Tag de yderste blade af spidskålen hvis de ikke er gode og skær roden fra.
    Skær kålen i strimler og vask den i en sigte. Lad spidskålen stå lidt i sigten så vandet drypper fra.
    Kom lidt smør eller olie på en stor pande og varm panden op på højeste varme.
    Hæld spidskålen ud på panden og vend det godt rundt med en paletkniv i et par minutter.
    Kålen svinder ind, så efter kort tid kan der godt være mere på panden.
    Når spidskålen er klar og har en tydelig grøn farve, er det færdigt. Drys havsalt over kålen og vend det rundt et par gange inden det serveres.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk