Print opskrift

Frisk pasta med tomatsauce og bacon

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 500 g frisk pasta
  • 3 pakker bacon i skiver
  • 140 g tomatpuré
  • 0,5 fed hvidløg
  • 250 ml madlavningsfløde 8%
  • 2 dl sødmælk
  • Salt og peber

Tilbehør:

  • Persille
  • Salat
  • Flute

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
    Klip baconen over i små stykker med en saks og svits dem på en stor sauterpande til de er sprøde. Hæld fedtstoffet fra og tilsæt presset hvidløg som blandes med baconen. Tilsæt tomatpuré og madlavningsfløde og rør saucen rundt. Hæld mælken i saucen og smag den til med salt og peber. Hvis saucen er for tynd, kan den eventuelt jævnes lidt.
    Hæld vandet fra pastaen og bland den sammen med tomatsaucen. Server pastaretten med hakket persille, salat og flute til.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk