Varm kakao | Madling.dk
Varm kakao
Drikke

Varm kakao

Varm kakao Der er ikke noget bedre end varm kakao på en kold mørk efterårsaften.
Tæpper, sofa, en god film og så en dejlig varm kop kakao og så skal der hygges.
Så her får du opskriften på en lækker hjemmelavet kakao med rørsukker, chokolade og kanel. Pyntet med flødeskum af Cremefine, lidt kanel og chokoladestænger.

Der er brugt mælkechokolade i opskriften, fordi det lige var det vi havde. Men du kan selvfølgelig også bruge mørk eller hvid chokolade. Kakao’en er ren kakaopulver uden sukker, og så har jeg tilføjet rørsukker. Man kan godt anvende kakaopulver med sukker i (for eksempel O’boy), men jeg synes, det giver en bedre smag at bruge ren kakao og selv smage til med sukker.

Varm kakao
Opskrift på varm kakao

5 dl minimælk
2 spsk kakao
3 spsk rørsukker
30-50 g mælkechokolade
1/2 tsk kanel

Pynt: Flødeskum af Cremefine 21% til piskning og kanel

Fremgangsmåde

Tilsæt alle ingredienserne efter hinanden i en gryde og varm det hele.
Pisk fløden til skum og kom den på den varme kakao sammen med lidt kanel.
Pynt eventuelt med chokoladestænger som på billedet.

Mængde

2 personer

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar