Tarteletter med kylling
Aftensmad

Tarteletter med kylling

Tarteletter med kylling
Opskrift på traditionelle tarteletter med kylling og en tomatsalat. Ofte bruges tarteletter som en forret, men jeg mener nu godt, at de også kan anvendes som en hovedret.
Disse tarteletter er lavet med kyllingfilet, gulerødder skåret i tern, ærter og en hvid sovs.

I princippet kan du jo komme lige de grøntsager i dine tarteletter, som du bedst kan lide eller som passer til årstiden. Jeg har lavet tarteletterne, som jeg husker dem fra min barndom, og det var noget, vi fik ret ofte. Jeg har pyntet med persille (som altid), hvis du er fast læser her på bloggen, kender du til min store kærlighed til persille :-)

Opskrift på tarteletter med kylling

Tarteletter
3-4 kyllingefileter
1-2 spsk til stegning
4 gulerødder
2 dl ærter
En flaske Cremefine eller en lille fløde
0,5 dl mælk
En boullionterning med kylling eller grøntsager
Evt. hvid sovse-jævner
Salt og peber
Persille til pynt

Fremgangsmåde

Steg kyllingen i en gryde med smør. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
Hæld Cremefine/fløde i gryden og tilset gulerødder, ærter og bouillon. Smag til med salt og peber og brug lidt jævner hvis sovsen er for tynd.
Lad retten simre til gulerødderne er møre. Fyld tarteletterne og bag dem sammen med fyldet i ovnen i et par minutter. Pynt med persille og spis dem sammen med en salat eller som her en tomatsalat.

Mængde

4 personer

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar