Sweet potato fries med parmesan
Aftensmad

Sweet potato fries med parmesan

Sweet potato fries med parmesan

Jeg laver tit sweet potato fries som tilbehør til vores aftensmad. Søde kartofler kan anvendes i de fleste retter ligesom almindelige kartofler, og så er det rart med lidt variation fra ris og pasta. Denne gang har jeg lavet sweet potatos fries med parmesan. Det smagte rigtig lækkert med parmesanosten, så det bliver ikke sidste gang, at jeg laver dem med ost på. Børnene er dog mest til de almindelige søde kartoffel fritter, men så kan der jo nemt laves halvt af hver.

Her er et par opskrifter mere fra bloggen med søde kartofler. Almindelige sweet potato fries med dip. Vi plejer enten at spise hvidløgsmayonnaise til fritterne eller denne hjemmelavet dip. Den er ganske nem og hurtig at røre sammen, og så er den mild og børnevenlig i smagen.

Dissen bagte søde kartofler med fyld af grøntsager, smeltede ost og hvidløgssmør er altså også ret lækre. Eller hvad med sweet potato fries som tilbehør til grillspyd med kylling, banan og ananas – et sikkert hit hos børnene.

Sweet potato fries med parmesan

Sweet potato fries med parmesan

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g søde kartofler
  • Rapsolie eller solsikkeolie
  • Parmesanost
  • Flagesalt
  • Bredbladet persille

Fremgangsmåde

  • Skræl og skyl de søde kartofler. Skær kartoflerne ud i tynde stave og kom dem i en frysepose. Hæld olie ned i posen og luk den. Ryst posen så olien fordeles på på kartoflerne. Hæld kartoflerne ud i et fad og kom det i ovnen.
    Bagetid: cirka 30 minutter ved 200 grader varmluft.
    Riv frisk parmesanost hen over de søde kartoffel fritter og drys med flagesalt og lidt persille.

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar