Squashpandekager | Madling.dk
Squashpandekager
Morgenmad

Squashpandekager

Squashpandekager
Hvis tiden er til det, spiser jeg af og til morgenmad alene. Så kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af det og nyde min morgenmad med en kop te og stearinlys. De fleste morgener får vi yoghurt eller brød, og så er der altid frugt til, som begge drenge er ret glade for. Her til morgen havde jeg ro og lavede disse squashpandekager som blev ganske gode. De er enkle og hurtige at lave, så de kan faktisk også godt laves på en hverdags morgen. Ingredienserne kan røres sammen på et par minutter, og så skal de bare steges på panden.

De har en lækker blød konsistens og indeholder kun en spiseske mel. Der bliver to squashpandekager ud af opskriften, og jeg spiste dem sammen med et spejlæg og lidt grøntsager. Egentlig tror jeg også at pandekagerne ville egne sig godt som en vegetarbøf i midten af en bolle til frokost eller aftensmad. Måske også sammen med et spejlæg eller en dressing – for eksempel tzatziki. Det tror jeg, vi må prøve en af de kommende dage, hvis jeg får bagt burgerboller.

Squashpandekager

Opskrift på squashpandekager

120 g squash
1 æg
1 spsk mel
1 spsk smør til stegning
Salt og peber

Fremgangsmåde

Riv squashen på et rivejern. Kom det revet squash op i en skål og tilsæt æg, mel og salt og peber. Varm en pande med smør og kom dejen på panden i to klatter. Vent med at vende dem til de er godt brune på den første side, for ellers falder de sammen. De er færdige, når de har fået et par minutter på hver side.

Mængde

To squashpandekager

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Britt 25. september 2015 at 16:38

    Jeg bytter melet ud med parmesanost eller revet ost og det smager mums. Samtidig bliver de helt melfri

    • Svar Mie 27. september 2015 at 13:43

      Det lyder også lækkert :-)

    Skriv din kommentar