Squashchips
Snack og sødt

Squashchips

Squashchips

Jeg fik lavet de skønneste squashchips med revet mozzerella ost til os. De blev sprøde og knasende, og var lige som de skulle være. Søren var meget begejstret for dem og spurgte flere gange, “hvordan er det, du har lavet dem?”. Jeg plejer tit at drille ham og svare, “du kan se opskriften på min blog” ;-)

Squashchipsene er ikke svære at lave, men de skal bages to gange i ovnen for at få dem helt sprøde. Efter den første bagning skal de lægges på køkkenrulle, så væsken fra squashene kan løbe fra.

Vi fik dem som tilbehør til aftensmaden, men jeg tænker, at de også vil være gode i en salat eller som en sundere snack til hyggeaften. Måske skulle jeg lave dem igen på fredag, når vi skal se X Factor efter børnene har set Disney Sjov og fået fredagsslik.

Squashchips

Opskrift på squashchips

1 squash
50-75 g revet mozzarella

Fremgangsmåde

Riv squashen på et rivejern på den side som giver tynde skiver. Læg skiverne på en plade med bagepapir og drys ost hen over squashene. Kom pladen i en forvarmet ovn og bag dem. Bagetid: 8-10 minutter ved 200°.

Tag pladen ud og lad squashchipsene afkøle et par minutter. Læg dem enkelvis ud på stykker af køkkenrulle med osten vendene opad. Det gør at væsken fra squashene løber fra, så chipsene kan blive sprøde. Læg squashchipsene på en plade igen med et nyt stykke bagepapir. Denne gang skal osten vende nedad.
Bagetid: 5 minutter ved 200°.

Lad squashchipsene afkøle et par minutter på en rist inden de spises.

Mængde

1 lille skål squashchips

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.  

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar