Spinatsalat
Salat

Spinatsalat

Spinatsalat
Opskrift på en lækker spinatsalat med parmaskinke, kylling, parmesanost og friske hindbær. Det er nok mest en sommersalat på grund af de friske bær. Her om efteråret kan der eventuelt bruges appelsinskiver, ananas eller vindruer.

Salaten er serveret sammen med grove stykker flute som er ristet i ovnen. Efterfølgende er der kommet tarpenade med peberfrugt på flute stykkerne.

Der er ikke brugt nogen former for dressing, men jeg kan anbefale denne vinaigrette med dijonsennep og hvidløg.

Opskrift på spinatsalat

1-2 kyllingefileter
Smør/olie til stegning
1 pakke parmaskinke
En bakke spinatblade
1/2 bakke bønnespirer
En håndfuld friske hindbær
Parmesanost

Fremgangsmåde

Vask spinatbladende og læg dem på et fad. Rist kylling på en pande og lad den afkøle. Læg kyllingen og små stykker af parmaskine på spinaten sammen med bønnespirerne. Slut af med hindbær og tynde skiver parmesanost.

Mængde

Salat til 2 personer

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar