Spinatsalat med jordbær og balsamico
Salat

Spinatsalat med jordbær og balsamico

Spinatsalat med jordbær og balsamico

Jeg kan rigtig godt lide frugt i salater, og jeg serverer ofte både grøntsager og frugt for børnene til aftensmaden. Det kan være små stykker melon, æble eller bær. Som regel får både vi og børnene grøntsager og frugt i små separate skåle eller adskilt på et fad.
Så kan vi selv blande, og alle kan tage det, som de synes bedst om. Men i dag lavede jeg en salat, som mest var for de voksne. Børnene fik selvfølgelig lov at smage, men de ville hellere have grøntsagerne, som de plejer og uden nogen former for dressing.

Aftenens salat er en spinatsalat med jordbær og balsamico. Derudover er der lunet asparges og peber i den. En ganske simpel men meget smagfuld og smuk salat som egner sig godt som tilbehør til både kød og fisk.

Jeg glæder mig til vi får sommer og egne jordbær i haven, så vil jeg helt sikkert lave denne salat igen. Aspargesene kan grilles sammen med et par stykker kylling på grillen, og så er der sund og let aftensmad på kort tid.

Spinatsalat med jordbær og balsamicoSpinatsalat med jordbær og balsamico

Opskrift på spinatsalat med jordbær og balsamico

100 g spinat
Et bundt grønne asparges
Smør til stegning
10-12 store jordbær
1 spsk balsamico (jeg brugte Meyers)
Peber

Fremgangsmåde

Skyl spinaten og anret den i et fad sammen med jordbær skåret i halve stykker.
Brun aspargesene (uden enderne) i et par minutter på en meget varm pande med smør. Hæld balsamico’en ud over salaten og vend den forsigtig rundt. Læg aspargesene øverst på salaten og drys med friskkværnet peber ud over.

Mængde

Som tilbehør til aftensmaden til 2-3 personer

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar