Aftensmad

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara
Spaghetti carbonara, en italiensk spaghetti opskrift med bacon, fløde og æggeblommer. Der findes et utal af måder at lave den på, og her finder du min.
Jeg bruger ikke (stort set ikke) piskefløde i mine opskrifter, da jeg mener, at man godt kan få en lige så lækker og cremet konsistens ved at bruge fløde med en lavere fedtprocent. I denne opskrift har jeg brugt Oma 26%, men jeg bruger lige så ofte Cremefine.

Derudover har jeg valgt at komme revet ost i, men er man ikke til ost, kan det undlades.
Havde jeg haft det, havde jeg nok kommet lidt klippet persille på toppen af retten.
Det pynter så fint med det grønne, og persille er min favorit krydderurt. Men det havde vi ikke lige, og den persille vi har sået i haven, er endnu ikke kommet op.

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 håndfulde spaghetti
  • 300 bacon i strimler
  • 2 håndfulde revet ost
  • 4 pasteuriseret æggeblommer
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 2 dl mælk
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog spaghettien i 10 minutter. 
    Klip bacon’en i mindre stykker med en saks. Brun bacon stykkerne i en dyb pande og tilsæt “fløde”, mælk og ost. Lad retten simre lidt ved svag varme og smag til med salt og peber. 
    Hæld den kogte spagetti op i saucen og bland det godt rundt. Tilsæt æggeblommerne til sidst og retten er færdig. Æggeblommerne er med til at samle retten og gør saucen tykkere.
    Kom godt med peber på inden servering.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar