Røsti med squash og gulerødder
Aftensmad

Røsti med squash og gulerødder

Røsti med squash og gulerødder

De her røsti med squash og gulerødder er virkelig lækre og med masser af smag.
Jeg synes, det er en en god og anderledes måde at tilberede og få spist grøntsager på. Røstierne er stegt på panden i lidt olie, til de fik en sprød overflade. Grøntsags-farsen er hurtig og nem at røre sammen, og så kan røstierne bruges som tilbehør til kylling, kød eller fisk. De kan også kommes i en burgerbolle eller spises på rugbrød, for bare lige at komme med et par ideer.

Jeg har flere gode opskrifter med kartoffel på bloggen. Men jeg har ingen opskrift på kartoffel-røsti, så det må jeg se at få lavet. Der kunne man jo også godt blande med grøntsager, så det ikke blev ren kartoffel. Jeg har til denne opskrift brugt persille, men andre friske krydderurter kan også sagtens anvendes.

Se flere opskrifter med squash her:
Squash-pizza
Squashpandekager
Squashmuffins med ostecreme

Røsti med squash og gulerødder

Røsti med squash og gulerødder

Antal 12 stk.

Ingredienser

  • 350 g squash
  • 250 g gulerødder
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g hvedemel
  • 2 æg
  • En håndfuld frisk persille
  • Salt og peber
  • Olie til at stege i

Fremgangsmåde

  • Skyl grøntsagerne og skær den ene ende af. Riv squashen og gulerødderne på et rivejern på den grove side. Kom grøntsagerne ned i en skål og pres hvidløget ned i skålen.
    Tilsæt mel og de to æg. Skyl persillen og hak den fint inden det også kommes ned i skålen. Rør det hele godt sammen og kom derefter salt og peber i.
    Varm en stor pande op med lidt olie på. Brug cirka en spiseske grøntsags-fars til hver røsti og tryk dem flade.
    Steg røstiene på hver side til de er gylde og sprøde. De skal stege lidt længere tid, end man nok lige regner med. Røstierne vendes nemmest med en paletkniv.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar