Rødkål
Salat

Rødkål

Rødkål
Hjemmelavet traditionel rødkål til fx. en julemiddag, steg eller flæskestegssandwich.
Denne rødkål indeholder ribssaft. Det kan man selvfølgelig lave selv, men jeg har købt den færdiglavet fra Rynkeby. Rødkålen kan smages til, alt efter hvor sød eller syrlig man ønsker den.

Opskrift på rødkål

750 g rødkål
3/4 dl lagereddike
5 spsk sukker
1,5 dl ribssaft (fx. fra Rynkeby)
1 tsk groft salt
Lidt peber
Smør til stegning 

Fremgangsmåde

Fjern de yderste blade fra rødkålen, vej 750 g af og skær rødkålen fint.
Smelt smør i en gryde og svits kålen.
Kom de øvrige ingredienser i og lad det hele simre i 90 min. Rør jævnligt i kålen.
Når kålen er mør efter de 90 minutter smages den til og serveres.

Mængde

Rigeligt til 10 personer

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar