Pulled pork hot dog
Aftensmad

Pulled pork hot dog

Pulled pork hot dog
Pulled pork er kun noget, vi har fået, når vi har været på besøg hos andre. Jeg har aldrig begivet mig ud i den ret så omfattende og tidskrævende proces, det er at lave pulled pork. Kødet i denne hotdog er en snyde-version, som er købt færdig. Sådan er det at være en børnefamilie, og på en ganske almindelig hverdag er der ikke tid til de alt for store udskejelser.

Så her får du opskriften på pulled pork hot dog i en hurtig udgave. Jeg har forsøgt at lave en fedtfattig coleslaw, og det synes jeg egentlig lykkedes meget godt. Fin smag uden at være for kraftig og så selvfølgelig uden store mængder mayonnaise. Jeg har brugt en lille smule mayonnaise og så græsk yoghurt for resten. Ja, den græske yoghurt kan efter mig mening, bruges til rigtig mange retter.

Efter hotdog brødene er bagt skæres de op og fyldes med pulled pork kødet og coleslaw. Enjoy your meal.

Pulled pork hot dog

Opskrift på pulled pork hot dog

25 g gær
1,5 dl vand
275 g hvedemel
1 spsk sukker
1 tsk groft salt
25 g sesamfrø
1 æg (et halvt til dejen og et halvt til at pensle med)

Coleslaw:
100 g græsk yoghurt 2%
2 spsk sukker
1 tsk eddike
1/4 tsk dijonsennep
10 g mayonnaise
Salt og peber
3 gulerødder
170 g hvidkål

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Når ægget skal tilsættes gemmes halvdelen til at pensle med. Form 10 brød og læg dem tæt sammen på en plade med bagepapir. Pensl brødene og sæt dem i ovnen.
Bagetid: 210° varmluft i ca. 13-15 min.

Rør græsk yoghurt, sukker eddike, dijonsennep og mayonnaise sammen i en skål.
Smag til med salt og peber. Riv gulerødderne og hvidkålen og kom det op i skålen til “dressingen”. Rør det hele godt sammen, og stil det på køl til det skal spises.

Mængde

10 hotdog brød med coleslaw

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar