Pizzasnegle med skinke og ost
Brød og boller

Pizzasnegle med skinke og ost

Pizzasnegle med skinke og ost

Er der noget William elsker, så er det at få pizzasnegle med i madpakken!
De her pizzasnegle med skinke og ost er næsten bagt efter samme opskrift som min opskrift på pizzasnegle med cheddar og frisk timian. Fyldet er noget andet, men dejen er lavet på samme måde.

Der bliver 40 pizzasnegle ud af opskriften, og hvis du synes, det er for meget kan opskriften bare halveres. Når jeg bager dem laver jeg gerne en stor potion, enten af den samme slags eller med forskelligt fyld. Så kommer jeg dem i fryseren delt op i fryseposer, og så er det nemt at tage et par stykker op til madpakken.
Pizzasneglene kan også bruges som et lille måltid sammen med grøntsagsstave, serveres til børnefødselsdag eller have med på farten fx. når familien skal på tur.

Flere lækre sager til madpakken eller turen
Pizzastænger med pepperoni
Lakrids-rosiner
Müslibarer med cornflakes
Pølsehorn med havregryn
Koldhævede boller med chokolade

Pizzasnegle med skinke og ost

Pizzasnegle med skinke og ost

Antal 40 stk.

Ingredienser

Dejen:

  • 3 dl koldt vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. havsalt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 100 g rugmel
  • 400 g hvedemel

Tomatsovs:

  • 250 g tomatpuré
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 2 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian
  • 0,5 lille fed hvidløg

Fyld:

  • 400 g revet mozzarella
  • 300 g skinke i strimler

Fremgangsmåde

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, salt og olivenolie. Tilsæt melet lidt af gangen og rør det hele godt sammen. Jeg har brugt en køkkenmaskine til at ælte dejen. Den skal æltes, til den er helt glat og ensartet. Sæt dejen til at hæve i 45 minutter med et viskestykke over skålen.
    Del dejen i to dele og drys lidt mel ud på bordet og på kagerullen. Rul begge klumper dej ud til to store tynde stykker.
    Kom tomatsovsen på og fordel mozzarellaosten og skinkestrimlerne ud over.
    Dejen rulles stramt sammen som en roulade på den lange led.
    Skær “pizza-rouladen” ud til pizzasnegle og læg dem på to plader med bagepapir.
    Tryk pizzasnegle let flade med hånden og sæt dem i en forvarmet ovn.
    Bagetid: 18-20 minutter ved 200 grader varmluft. Bagetiden afhænger af ovnen.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Wanida 20. januar 2018 at 16:25

    Havde desværre ikke Timian, men dejen blev så god og blød.
    Brugte her udover cheddar ost, og ekstra cheddar på toppen. ?

    • Svar Mie 20. januar 2018 at 21:21

      Dejligt at høre. Det lyder som om, at de blev rigtig gode.

      God weekend.

    Skriv din kommentar