Persilledip
Dip og dressing

Persilledip

Persilledip

Af og til er jeg heldig i første forsøg, når der eksperimenteres i køkkenet.
Det var jeg i går, da jeg lavede denne persilledip til min salat. Jeg mener selv, at den er “spot on”, og jeg vil ikke ændre noget som helst ved den. Den har efter min mening lige den rette smag og balance af de anvendte ingredienser :-)

Jeg spiste halvdelen af persilledippen til en salat med blandt andet æble, og resten gemte jeg til min aften-snack. Her dyppede jeg æble- og gulerodsstænger i dippen, og det smagte bare godt. Opskriften giver en lille portion, men der er nok til to personer – eller du kan som jeg dele den over i to.

Vi har masser af rucola og persille i haven endnu, så jeg skal helt sikkert lave mere persilledip hen over sommeren. Jeg tror, også at den vil smage godt til grillmad eller
i en burger.

Persilledip
Persilledip

Opskrift på persilledip

0,5 hvidløg
20 g parmesan
En håndfuld rucolasalat
En håndfuld persille
3 spsk olivenolie
1-2 spsk vand
En smule salt
0,5 lille rødløg

Fremgangsmåde

Kom presset hvidløg og frisk høvlet parmesan ned i en skål. Tilsæt skyllet rucola og persille og kom også olie ned i skålen og bland det rundt. Kom ingredienserne op i en blender eller brug en stavblender (det gjorde jeg) til at mixe det hele godt sammen.
Tilsæt derefter salt og en smule vand. Hak rødløget i små fine tern og bland dem i persilledippen. Nu er den klar til at blive spist.

Mængde

En lille skål persilledip (2 personer)

Følg med på Facebook og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar