Pastaret med pølser og grøntsager
Aftensmad

Pastaret med pølser og grøntsager

Pastaret med pølser og grøntsager

Opskrift på en nem pastaret med pølser og grøntsager.

Pastaret med pølser og grøntsager – en familievenlig og nem hverdagsret. Det er en ret som er nem at variere, og man kan blande lige de grøntsager i, som man synes allerbedst om. Små rester som broccoli, blomkål, majs, ærter, gulerødder og squash kan med fordel bruges, da det hele blandes sammen i et fad, inden retten kommer i ovnen.

Jeg har brugt en færdigkøbt mornaysauce, da maden i dag bare skulle være nem og hurtig. Pastaretten skal i ovnen, og der skal den have cirka 18-20 minutters tid til grøntsagerne og pølser har taget farve.

Der bliver et stort fad ud af opskriften, så jeg har sat mængden til 5-6 personer. Vi fik en salat til ved siden af det varme, så vi havde en del rester tilbage. Resterne kan godt gemmes til dagen efter og varmes igen.

Jeg har mange andre pastaretter på bloggen, så hvis du søger i søgefeltet, skulle der gerne komme adskillige opskrifter frem. Her følger lige et par links til nogen af dem.

Flere pastaretter:
Pastaret med røget medister og peberfrugt
Mexicansk pastaret
Pastaret med kalkun og tomatsauce

Har du prøvet opskriften, så skriv meget gerne i kommentarfeltet, hvad du synes? Du er også velkommen til at stille spørgsmål til opskriften. Kommentarfeltet finder du nederst på siden.

Pastaret med pølser og grøntsager

Pastaret med pølser og grøntsager

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 450 g pølser
  • 1 løg
  • Smør til at stege i
  • 200 g ukogt pasta (fx penne eller skruer)
  • 1 peberfrugt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 lille broccoli
  • 500 ml mornaysauce
  • Salt og peber
  • Frisk timian

Sådan gør du

  • Kog pastaerne efter anvisningen på posen og lad dem dryppe af i en sigte efter de er kogt.
    Skær løget ud i små tern og svits det på en sauterpande med smør.
    Skær pølserne ud i små passende stykker og kom dem på panden. Vend dem godt rundt på panden til de brunes.
    Skær også peberugten ud i tern og vend den med rundt på panden. Tag efterefter panden af komfuret og lad den stå imens resten af ingredienserne tilberedes.
    Skær cherrytomaterne over i halve og broccolien ud i små buketter.
    Hæld den kogte pasta ned i et stort fad og kom pølserne og grøntsagerne ud over pastaen i fadet. Vend det forsigtigt rundt og hæld mornaysaucen ud over retten.
    Kom godt med salt og peber på og bag retten i ovnen.
    Bagetid: 18-20 minutter ved 200 grader varmluft.
    Pynt med frisk timian inden retten spises.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar