Nutella milkshake
Nutella milkshake
Drikke

Nutella milkshake

Nutella milkshake

I går var min mor på besøg hos os, og efter vi havde spist aftensmad, gik vi i haven. William og Malte ville spille fodbold, og imens gik jeg i køkkenet for at lave en lille hurtig dessert til os. Vi plejer ikke at få dessert på hverdagene, men drengene får tit en bolle eller frugt efter maden, da de ofte er sultne inden sengetid. Det er nok gået hen og blevet en lidt dårlig vane, men for at være helt ærlig gider jeg (vi)  ikke at ændre på det det lige for nu. Så længe de kommer i seng i ordentlig tid og ikke er sultne, når de skal sove, så har jeg det godt, og det er jeg sikker på, at de også har :-)

Nå tilbage til det som indlægget her skal handle om, opskriften på Nutella milkshake. Det er ganske simpel opskrift vanilieis, Nutella og mælk i en blender og bum så har man en nem, lækker og kold dessert. Jeg har pyntet milkshaken med flødeskum og hakket mørk chokolade, men det vil sikkert også smage godt at bruge lidt ekstra Nutella på flødeskummet eller måske karamel og et par friske bær.

Rigtig god weekend ♥

Nutella milkshake

Opskrift på Nutella milkshake

25 kugler vaniljeis (jeg har brugt en isske)
10 tsk Nutella
3 dl mælk

Pynt:
Flødeskum
Hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blender og blend det hele godt sammen. Pynt med flødeskum, hakket mørk chokolade og sugerør.

Mængde

3 store glas Nutella milkshake

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar