Madpandekager
Aftensmad

Madpandekager

Madpandekager

Madpandekager med fyld.

Jeg har et væld af gange lavet æggepandekager, for det kan begge børn så godt lide. Specielt Malte som er meget glad for retter med æg.

Denne gang fik jeg i stedet lyst til at lave madpandekager. Helt klassiske og nemme madpandekager som kan fyldes med grøntsager og kød. Vi fik en rest kødsovs til, som vi havde tilbage fra dagen før, hvor vi havde fået spaghetti kødsovs. Så var der grøntsager til og et par hurtige hjemmelavede hvidløgsflutes.
Hvis vi har små rester af kød tilbage, gemmer jeg dem tit til frokost i weekenden eller som her, hvor der ikke behøver at være mere kød.

Madpandekagerne kan også spises i vegetarudgave med en god salat i, kål, falafler, hummus eller stegte grøntsager på panden. Her kommer jeg med lidt flere forslag til forskellig fyld til madpandekager.

Forslag til fyld:

Madpandekager
Madpandekager

Madpandekager

Antal 6 stk.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 0,5 tsk. groft salt
  • 3 spsk. solsikkeolie
  • 3-3,5 dl mælk
  • Smør til at stege i

Fremgangsmåde

  • Pisk æggene sammen med hvedemelet.
    Tilsæt salt og solsikkeolie og pisk igen. Hæld mælken i langsomt imens der piskes til dejen er piskes godt sammen. Jeg har brugt 3 dl mælk. Ønsker man lidt tyndere madpandekager kan der i stedet tilsættes 0,5 dl mælk mere.
    Kom smør ud på en pandekagepande og hæld dej ud på panden. Jeg kom dej på den ene halvdel af panden og tippede den så dejen fordelte sig ud over hele panden.
    Steg pandekagerne på begge sider og server dem sammen med det ønskede fyld.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar