Low carb
Aftensmad

Low carb carbonara

Low carb carbonara

En af vores yndlingsretter herhjemme er carbonara. Lige fra den klassiske spaghetti carbonara, carbonara med kylling til denne low carb carbonara. Nogen gange bruger jeg æggeblommer til saucen, og andre gange blander jeg den op med revet mozzarella. Det varierer også om jeg bruger madlavningsfløde eller piskefløde, alt efter hvad vi har i køleskabet.

Denne carbonara er en low carb udgave, hvor spaghettien er skiftet ud med squashspaghetti. Der er beregnet en squash pr. person. Squashspaghettierne har jeg lavet ved hjælp af denne spirelli slicer. Jeg har skrevet lidt mere om den i indlægget her.

Jeg tror, det er et af de bedste low carb måltider, som vi har fået! Det smagte virkelig godt, var vi helt enige om. Det fungere rigtig godt med squashspaghettierne, da carbonara godt kan være en ret “tung” ret. Jeg savner i alt fald tit grøntsager til retten, når jeg får den serveret på restauranter. Når jeg selv laver carbonara, plejer vi altid at få en salat til.

Low carb carbonara

Opskrift på low carb carbonara

400 g bacon i tern
500 ml fløde
2 håndfulde revet mozzarella
Salt og peber
Persille

Squash-pasta:
2 grønne squash

Fremgangsmåde

Skyl og riv squashen på en spirelli slicer. Sæt en stor gryde med vand til at koge.

Steg baconstykkerne i en sauterpande til de er sprøde. Tilsæt fløde og revet mozzarella. Lad det stå og simre et par minutter og rør rundt så osten smelter i saucen.

Når vandet koger kommes squash-pastaen ned i vandet. Lad det koge i 3-5 minutter og hæld derefter vandet fra.

Anret squash-pastaen i en dyb tallerken og hæld saucen hen over. Kom salt og peber hen over retten og pynt med lidt persille.

Mængde

2-3 personer

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar