Lakrids-rosiner
Snack og sødt

Lakrids-rosiner

Lakrids-rosiner

Lakrids-rosiner – en meget enkel snack som smager helt vildt lækkert!

Det er først inden for de sidste par år, at jeg er begyndt at spise dadler. Jeg havde en forestilling om, at daler ikke var noget for mig, og det var ikke noget vi fik i min barndom. Nu har jeg så endelig fået øjnene op for dadler, og de mange anvendelsesmuligheder der er – både i bagning, salater og som snack. Dadler er jo helt vildt gode som snack og endnu bedre med lakridspulver på! Hvis du ikke kender dadler med lakrids, kan det nok godt lyde som en lidt sær blanding. De overraskede rigtig meget mig, første gang jeg smagte dem. Efterfølgende har jeg købt adskillige poser, for de er helt vildt vanedannende.

Forleden var der en veninde, der anbefalede mig rosiner med lakridspulver. “Det må jeg helt sikkert prøve”, tænkte jeg… “hvorfor har jeg dog ikke selv fået den idé?!” :-)
Lakrids-rosiner er mindst lige så gode som dadler med lakrids, kan jeg fortælle.
Jeg har lavet dem ud af jumborosiner, fordi jeg synes, de smager bedst. Jumborosiner er lidt mere “fedtet” end de små rosiner, og det gør også at lakridspulveret sidder bedre fast.

Brug lakrids-rosinerne som en lille overraskelse i madpakken, på skyr eller yoghurt, som sundere slik eller som eftermiddagssnack. Jeg har en bøtte med lakrids-rosiner stående i køkkenet, så kan jeg lige hapse et par stykker, når den søde tand melder sig.

Lakrids-rosiner

Opskrift på lakrids-rosiner

100 g jumborosiner
3 tsk lakridspulver

Fremgangsmåde

Kom rosinerne i en skål og drys lakridspulver hen over dem. Vend rosinerne rundt med en ske til alt pulveret har sat sig fast.

Opbevar lakrids-rosinerne i en bøtte med låg.

Mængde

En skål lakrids-rosiner

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar