Kyllingenuggets
Aftensmad

Kyllingenuggets

Kyllingenuggets
Vi har fået hjemmelavet kyllingenuggets. Sprøde lækre nuggets lavet ud af kyllingefilet med en panering af cornflakes og paprika. Jeg er generelt ikke til paneret kød.
Jeg synes, det tager smagen fra kødet og efter min mening, hører rasp og kød ikke sammen.

Jeg havde dog ikke prøvet at vende kylling i cornflakes før, og det synes jeg er en helt anden type panering. Det smagte vældig godt med den knasende cornflakes, som havde en let smag af paprika. Jeg forsøgte også et lave en sur-sød sauce til med blandet anden fersken. Den blev desværre ikke noget hit, så derfor undlader jeg at dele opskriften.
Som tilbehør til kyllingen fik vi grøntsager og bønnefritter.

Kyllingenuggets
Opskrift på kyllingenuggets

6-7 kyllingebrystfilet
5 håndfulde cornflakes
Olie
2 æg
Salt og peber
3-4 tsk sød paprika

Fremgangsmåde

Kom cornflakes op i en frysepose og knus dem. Tilsæt salt, peber og paprika og ryst posen. Pisk æggene sammen med en gaffel – og hæld æg og cornflakes op i hver sin dybe tallerken.

Skær kyllingen i passende firkanter og læg dem klar til paneringen. Varm en pande med høj kant og fyld den 1/3 op med olie. Vend hver kyllinge stykke i først i æg og så blandingen med cornflakes og krydderier. Kom dem ned i den varme olie indtil cornflakes’en har taget farve, og er gylden brune.

Mængde

4 personer

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar