Havregrynskager med jordbærcreme
Kage og dessert

Havregrynskager med jordbærcreme

Havregrynskager med jordbærcreme

Opskrift på havregrynskager med jordbærcreme

100 g smør
25 g farin
75 g sukker
100 g havregryn
En flaske Cremefine til piskning
4 spsk flormelis
250 g friske jordbær

Fremgangsmåde

Pisk blødt smør, farin og sukker godt sammen. Rør havregrynene i. Sæt dejen ud på en plade med bagepapir i 36 små toppe (ca. 1½ tsk dej pr. kage). Tryk dem flade med en gaffel. Lav god plads mellem kagerne. Bag dem midt i ovnen og lad dem afkøle efterfølgende. De er ret skrøbelige så løft dem forsigtigt.
Mos jordbærene med en gaffel, pisk Cremefine og bland de to ting sammen. Hvis der er meget saft fra jordbærerne hældes det fra.
Læg kagerne sammen med creme og tre bunde. Pynt med flormelis og lidt jordbærskiver.
Bagetid: Ca. 5 min. ved 200°.

Mængde

Cirka 12 havregrynskager med jordbærcreme

Opskriften på havregrynskagerne er fra Arla.dk

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar