Grillede majs med hvidløgssmør og parmesan
Aftensmad

Grillede majs med hvidløgssmør og parmesan

Grillede majs med hvidløgssmør og parmesan

I sidste uge grillede jeg kyllingespyd med marinade, og som tilbehør fik vi rå grøntsager og disse grillede majs med hvidløgssmør og parmesan. Man kunne næsten kalde dem grillede luksus majs!

Majskolber i sig selv synes jeg smager mega lækkert, og de bliver bare endnu bedre af at komme på grillen. Inden de gjorde det, lavede jeg en hvidløgssmør, som de blev smurt med. Og efter de har været på grillen, er der drysset frisk parmesanost hen over dem.
De blev rigtig sprøde og lækre og med en god og kraftig smag fra hvidløssmørret.
Dem må vil helt sikkert have igen, og måske bliver det allerede i denne uge. Vejeret ser ud til at blive rigtig godt i de kommende dage, så grillsæsonen er ikke slut endnu ;-)
Det er ret heldigt, for jeg har en del grill-opskrifter, som jeg gerne ville nå at prøve af, inden kulden og vinteren kommer. Jeg tror ikke, at vi kommer til at grille om vinteren, selv om vi har en gassgrill – men nu må vi se.

Grillede majs med hvidløgssmør og parmesan

Opskrift på grillede majs med hvidløgssmør og parmesan

4 majskolber
140 g blødt smør
2 fed hvidløg
0,5 tsk havsalt
Parmesan

Tilbehør: Stanniol

Fremgangsmåde

Rør den bløde smør sammen med presset hvidløg og salt. Tag bladene af majskolberne og læg dem på fire store stykker stanniol. Smør hvidløgssmørret ud på majsene og rul hver majs ind i stanniol. Luk stanniolen godt til også i enderne, så smørret ikke kommer til at løbe ud.

Grill majsene på grillen i cirka 30-35 minutter. Vend dem undervejs så de får varme på alle siderne. Tag majskolberne ud af stanniolen når de er færdige og riv parmesanost hen over majsene. Spises imens de varme – eventuelt med lidt ekstra havsalt.

Mængde

4 grillede majs med hvidløgssmør og parmesan

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar