Fyldte peberfrugter
Aftensmad

Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Vi fik fyldte peberfrugter med oksekød, ost og bacon i onsdags. Det smager nu godt, og så er det nemt at lave. Sidst jeg lavede fyldte peberfrugter, fik vi det som en forret. Der havde jeg blandet oksekødet med ris. Man kan også blande kødet med forskellige grøntsager som for eksempel revet squash, kål eller gulerødder. Det gør retten mere mættende, og jeg synes godt, at den kan spises som en hovedret.

Vi fik råkost til de fyldte peberfrugter, så der også var en lille salat til. Her i opskriften har jeg anvendt snackpebere. De er lidt sværere at fylde end almindelige peberfrugter. Men det var lige dem vi havde i køleskabet, og så kan børnene rigtig godt lide dem. De røde snackpebere er milde i smagen – nærmest lide søde.
Drengene får dem ofte til deres frokost i weekenden, og jeg spise dem tit sammen med pesto og gulerødder som en lille snack.

Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • Smør til stegning
  • 1000 g hakket oksekød
  • 2 tsk. mild paprika
  • Salt og peber
  • 200 g bacon i tern
  • 50 g revet mozzarella
  • Bredbladet persille
  • 4 snackpeberfrugter

Fremgangsmåde

  • Skyl og rens peberfrugterne for kerner. Skær dem over på langs og læg dem i et stort fad.
    Skræl og hak rødløget og svits det i en gryde med smør. Tilsæt kød, paprika og salt og peber i gryden. Lad kødet stege i 8-10 minutter til det er helt brunet.
    Fyld peberfrugterne med kødet – der bliver en del tilovers. Sæt fadet med peberfrugterne i ovnen i 10-12 minutter ved 200 grader.
    Imens peberfrugterne er i ovnen, gøres baconen klar. Steg stykkerne på en pande uden smør til de er helt sprøde.
    Tag peberfrugterne ud og drys lidt mozzarella hen over dem. Bag dem igen igen i ovnen i 5 minutters tid til osten er smeltet.
    Når peberfrugterne er færdigbagte, drysses de med hakket persille og bacon. Spis dem sammen med resten af kødet og en salat til.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar