Frikadelleburger
Aftensmad

Frikadelleburger

Frikadelleburger

Resten af de burgerboller som jeg havde frosset ned, tog vi op og brugte til frikadelleburger. Umiddelbart når jeg tænker på en frikadelleburger, tænker jeg på en lidt trist burger uden grøntsager og fra pølsemanden.

Den her frikadelleburger er heldigvis alt andet end kedelig. Den er frisk og med masser af lækre ingredienser. Burgerbollen og frikadellen er hjemmelavede, og i midten er der en stor sprød ostechips. Øverst kom jeg en masse frisk timian, og det gav lige burgeren det ekstra tvist, så den fik endnu mere smag.

Min mand roste frikadelleburgeren og sagde høje mhmm lyde, da han spiste den.
Selv synes jeg nu også, at den smagte vældig godt, og jeg vil helt sikkert lave dem igen. Det er rart med et alternativ til den almindelige burger med oksekød, og når jeg laver frikadeller, laver jeg ofte en stor portion, så vi har næsten altid en rest frikadeller tilovers.

Frikadelleburger

Opskrift på frikadelleburger

Store og luftige burgerboller
Salatmayonnaise
Rucolasalat
Ostechips
Luftige frikadeller
Agurk
Frisk timian

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.  

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar