Flæskestegssandwich
Aftensmad

Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich
Det her er den allerbedste flæskestegssandwich som jeg har smagt!
Opskriften er inspireret af Claus Meyers opskrift på flæskestegssandwich. Jeg har ikke smagt Meyers version, men jeg har set billeder og tænkte, at jeg ville prøve at lave noget lignende.

Bollen som er brugt til sandwichen er min opskrift på burgerboller med fuldkorns-hvedemel i. På den nederste del af bollen, er der smurt lidt salatmayonnaise på. Flæskestegen er lavet i ovnen, og sværene er saltet godt, så de blev knasende og sprøde. Derudover er der hjemmelavet rødkål og agurkesalat i. Til slut er sandwichen toppen med røde æbler som er skåret i tynde skiver og lidt frisk timian.

Måske sidder du lige nu og tænker timian og æble i en flæskestegssandwich!? Jeg kan kun anbefale dig at prøve det. Vi og vores gæster synes, at det smagte skønt. Det giver virkelig sandwichen “et løft”, så den bliver meget mere lækker og delikat.

Flæskestegssandwich
Opskrift på flæskestegssandwich

Burgerboller
Flæskesteg med sprøde svær
Salatmayonnaise
Rødkål
Agurkesalat
Røde æbler
Frisk timian

Fremgangsmåde

Skær burgerbollen over og smør begge stykker med et tynd lag salatmayonnaise.
Læg to skiver flæskesteg på den nederste bolle og pynt med rødkål, agurkesalat, tynde skiver af æble, frisk timian og 2-3 stykker sprøde svær.

Flæskestegssandwich
Gæster på besøg til flæskestegssandwich  – umm det smagte godt.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar