Flæskestegssandwich med rosmarin-bolle
Aftensmad

Flæskestegssandwich med rosmarin-bolle

Flæskestegssandwich med rosmarin-bolle

Vi elsker flæskestegssandwich herhjemme. Flæskestegssandwich med hjemmebagte boller, sprøde svær og lun rødkål. Vi plejer også tit at komme tynde skiver af æble og frisk timian i vores flæskestegssandwich. Det giver en rigtig frisk og god smag sammen med kødet.

Denne gang har jeg prøvet at lave flæskestegssandwich med rosmarin-bolle.
Det blev noget så godt, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne dele opskriften med jer. Burgerbollerne er lavet af en blanding af durummel og hvedemel, og så er de penslet med olivenolie og rosmarin. Rosmarin giver den skønneste duft og smag til brødet, og så passer det godt sammen med stegen.
Rosmarin-bollerne er smurt med en hjemmelavet mayonnaise, derefter et lag lun rødkål, saftig og lækker steg, agurkerelish og så et par sprøde knasende svær. Det smagte noget så lækkert, og hele familien var yderst tilfredse med maden den aften.

Jeg linker til opskrifterne på flæskesteg, burgerboller og agurkerelish længere nede i teksten. Opskriften på mayonnaisen kommer på bloggen en af de kommende dage.
Jeg tør ikke love helt præcist hvornår på grund af julen. Men så snart jeg får tid en aften, lover jeg at den kommer på :-)

Rigtig dejlig jul til jer alle ♥

Se også:
Flæskestegssandwich med æble og frisk timian
Store og luftige burgerboller

Flæskestegssandwich med rosmarin-bolle

Flæskestegssandwich med rosmarin-bolle

Flæskestegssandwich med rosmarin-bolle

Antal 4 personer

Ingredienser

  • Burgerboller med rosmarin
  • Hjemmelavet mayonnaise
  • Rødkål
  • Flæskesteg med sprøde svær
  • Agurkerelish

Sådan gør du

  • Her kan du se, hvilke opskrifter og ingredienserne der er anvendt til en flæskestegssandwich med rosmarin-bolle. 
    Burgerboller med rosmarin:
    Lad burgerbollerne køle af et par minutter efter de er kommet ud af ovnen, og inden de skæres over. 
    Hjemmelavet mayonnaise: 
    Smør bollerne med et lag hjemmelavet mayonnaise - både toppen af bollen og bunden. 
    Rødkål:
    Varm rødkålen og kom en god stor skefuld på den nederste burgerboller. 
    Flæskesteg med sprøde svær: opskrift med stegetermometer kommer på bloggen
    Når stegen har fået lov at hvile, skæres den ud i tynde skiver med sværene ved siden. Læg to skiver steg oven på rødkålen. 
    Agurkerelish:
    Kom agurkerelishen oven på kødet og læg et par sprøde svær inden flæskestegssandwichen lukkes med den øverste bolle. 
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar