Coleslaw
Salat

Coleslaw

Coleslaw

Sammen med kalkunstegen i søndags fik vi coleslaw. Coleslaw er en kål-salat som primært består af hvidkål og gulerødder. For mig er det en salat som mest bliver spist i de kolde måneder, og den er oplagt at lave nu, hvor det er sæson for hvidkål.

Coleslaw er meget enkelt at lave, da salaten blot består af hvidkål og gulerødder og en dressing, som røres sammen, og hældes over grøntsagerne. Coleslaw kan spises sammen med det mest kød, og så smager det godt i burger – især sammen med pulled pork og en god burgerbolle.

Jeg prøvede at give begge drengene lidt af salaten på deres tallerkener, men det var ikke et hit. Rå hvidkål var bestemt ikke noget for nogen af dem ;-)

Coleslaw

Opskrift på coleslaw

700 g hvidkål
5 store gulerødder
200 ml græsk yoghurt
4 spsk sukker
2 tsk eddike
0,5 tsk dijonsennep
20 g mayonnaise
Salt og peber

Fremgangsmåde

Rør græsk yoghurt, sukker eddike, dijonsennep og mayonnaise sammen i en skål.
Smag til med salt og peber. Riv gulerødderne og hvidkålen på et rivejern eller en køkkenmaskine og kom det op i skålen til dressingen. Rør det hele godt sammen og stil salaten på køl til den skal spises.

Mængde

6-8 personer

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

1 Kommentar

  • Svar Gammeldags æblekage med kandiserede mandler - Madling.dk 23. februar 2017 at 12:40

    […] frikadeller og burgerboller til fødelsdagen. Og derudover lavede jeg også ostechips og coleslaw om lørdagen, så der var nok at se […]

  • Skriv din kommentar