Børnemad
Aftensmad

Børnemad

Børnemad

Børnemad…

Så kan det komme til at lyde som om, at børn skal have særlig kost, hvilke jeg slet ikke er fortaler for. Men af og til er det sjovt og hyggeligt at lave retter, som henvender sig mest til de mindste i huset.

Denne aftensmad består af en simpel pastaret af kogte mini-muslinge-pastaer, ærter, og cocktailpølser. Det hele er vendt på panden i et par minutter. Grøntsagerne ved siden af er icerberg salat, gule blommetomater, blåbær og røde cocktailtomater fra vores drivhus.
Pølsehornene er lavet ud af samme dej, som jeg laver mine pitabrød af.
Det er en dej som er blød og let at arbejde med, og den kan sagtens bruges til pitabrød, boller eller som her pølsehorn. Jeg rullede ikke en gang dejen ud, men formede den bare i hånden. Sesamfrøene i dejen passede fint også til pølsehorn, og giver dem lidt “knas”. Næste gang tror jeg, at jeg vil tilsætte revet gulerødder eller squash i dejen. Det plejer altid at smage lækkert. Dejen giver 20 pølsehorn med halve pølser i. Opskriften på dejen finder du her.

Dejen skal helst hæve i mindst en time – men bortset fra hævetiden, er det en hurtig ret.
Nem børnemad til sultne små maver i en fart. Det kan vi li’ :-)

Børnemad
Børnemad
Børnemad

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar