Bøfsandwich
Aftensmad

Bøfsandwich

Bøfsandwich
Det helt store smil kom frem, da min mand så aftenens menu – bøfsandwich.
Bøfsandwich med tilbehør a la dem man i gamle dage kunne få i en pølsevogn.

Jeg havde ikke prøvet at lave hjemmelavet bøfsandwich, så jeg søgte inspiration på nettet. Jeg fandt mange forskellige varianter, flere af dem med sennep og brun sovs hældt over bollen. Sådan kender vi ikke bøfsandwichen, så her får du den variant, som vi kender herhjemme.

Kødet er rørt med bland andet soya. Det gav kødet mere smag, og gjorde bøfferne saftige. Bollerne som er brugt i opskriften er hjemmelavede bøfsandwich boller. Der bliver 8 boller ud af opskriften, og de kan godt fryses.

Bøfsandwich

Bøfsandwich

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 1 kg hakket oksekød
  • 4 spsk. soya
  • 2 spsk. mælk
  • 2 spsk. mel
  • 1 tsk. groft salt
  • Peber
  • 4 store løg
  • Smør til stegning
  • 8 bøfsandwich boller

Tilbehør:

  • Ketchup
  • Remoulade
  • Rødbeder
  • Bløde løg

Fremgangsmåde

  • Bland soya, mælk, mel og krydderier sammen med kødet i en skål.
    Rør farsen grundigt sammen og form 8 små bøffer.
    Bøfferne brunes på begge sider i smør på en pande.
    Løgene skrælles og skæres i tynde skiver. De brunes også på en pande med smør. De skal have ret længe cirka 15-20 minutter.
    Bøf, løg og det øvrige tilbehør anrettes i en bøfsandwich bolle.    

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.  

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar