Bøfsandwich boller
Brød og boller

Bøfsandwich boller

Bøfsandwich boller
Bøfsandwich boller, en klassisk bolle uden sesam.
Opskriften er enkel og let at lave. Bollerne kan også sagtens bruge som morgen-boller eller boller til madpakken.

Kødet og tilbehør kan du læse mere om under bøfsandwich.

Opskrift på bøfsandwich boller

2 dl mælk
25 g gær
1 tsk groft salt
2 æggeblommer
1 spsk olie
6 dl mel

Fremgangsmåde

Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen grundigt til den er helt ensartet og blød. Lad dejen hæve i 30 min. under et viskestykke.
Efter hævning formes 8 boller som lægges på en plade med bagepapir. Tryk bollerne flade og lad dem efterhæve i 15-20 min. Efter hævningen bages bollerne i ovnen.
Bagetid: 12 min. ved 200°.

Mængde

8 boller

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar