Bønnesalat med mango og avocado
Salat

Bønnesalat med mango og avocado

Bønnesalat med mango og avocado

Jeg har lavet denne bønnesalat med mango og avocado et par gange. Der skal kun bruges fire ingredienser til at lave salaten, og hvis man som jeg bruger færdigkogte bønner og mango som er skåret ud, så tager den ikke mange minutter at lave.

Jeg kom ikke en dressing over bønnesalaten, da jeg ikke synes den behøver det. Både avocadoerne og mangoen gør salaten god og cremet, så den har både smag og konsistens. Hvis man gerne vil have en dressing på kunne det fx. være en dressing med honning og olie, som jeg bruger i min opskrift på rødkålssalat med æble og mandarin.

Vi fik salaten med bønnerne sammen med rispapirruller med sprød kylling, så det mexicanske og vietnamesiske køkken blev blandet lidt sammen ;-) Det fungerede nu ganske fint, og det passede godt med en lidt anderledes salat til rispapirrullerne.

Bønnesalaten er ikke så god at gemme. Det forsøgte vi, da der var rester tilbage, men den var blevet alt for våd i det dagen efter. Så enten skal man spise den samme dag, eller også skal man i alt fald vente med at tilsætte mangoen.

Bønnesalat med mango og avocado

Bønnesalat med mango og avocado

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g sorte bønner (dåse)
  • 150 g cherrytomater i flere farver
  • 300 g mango (fra frost)
  • 2 avocadoer

Sådan gør du

  • Hæld væden fra bønnerne ved at komme dem i en sigte og skyl dem.
    Skyl tomaterne og skær dem over i halve.
    Jeg har brugt mango fra frost som var skåret ud i tern, så derfor var de lige at hælde ud af posen. Hæld mangoen ud på et viskestykke eller køkkenrulle så der kan tørres noget væde fra.
    Skær avocadoerne over og skær dem ud i tern.
    Kom mangoen, tomaterne og bønnerne ned i en skål og pynt med avocadoerne.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar