Banan-chokolade muffins
Kage og dessert

Banan-chokolade muffins

Banan-chokolade muffins
Disse lækre banan-chokolade muffins lavede jeg til Valentines Day.
Det er en gammel opskrift og foto, men de skal alligevel med, da de er rigtig lækre.
Der er en moset banan i dem og store stykker mørk chokolade. De har en rigtig god konsistens og er passende i størrelse. I anledningen af kærlighedens dag er de pyntet i fine lyserøde servietter og bånd.

Der bliver 10-12 muffins ud af opskriften afhængig af formens størrelse. De kan sagtens laves, dagen inden de skal spises, hvis bare de opbevares i en beholder med låg.

Banan-chokolade muffins

Antal 10 stk.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 80 g sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 180 g hvedemel
  • 1 moden blød banan
  • 75 g mørk chokolade
  • 125 g smør

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker luftigt. Sigt sukker, vanilje, bagepulver og mel ned i skålen.
    Mos bananen med en gaffel og hak chokoladen i mindre stykker. Smelt smørret og lad det afkøle inden det tilsættes. Kom dejen over i 10-12 muffin-forme. Hæld ikke dej helt op til kanten, da kagerne hæver lidt.
    Bagetid: 20-25 minutter ved 180 grader.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar