After Eight is
Kage og dessert

After Eight is

After Eight is
Denne After Eight is er en bestilling. Eller det vil sige min mand kom med et ønske om After Eight is efter, at jeg den anden dag havde lavet is med rutebiler i.

Grundopskriften er den samme bare tilsat After Eight chokolade. Jeg klippede dem i mindre stykker med en saks, så det ikke blev til noget klistret noget at stå med.
I princippet kan man tilsætte lige det man ønsker. Det kunne fx være bær, chokolade eller nødder.

Til denne opskrift har jeg udover en silikone-form brugt ispinde og en “is-holder” til fryseren, så de kunne få den rette form.

After Eight is

Antal 1500 ml + to ispinde

Ingredienser

  • 0,5 liter piskefløde
  • 3 pasteuriserende æggeblommer
  • 60 g sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 pakke After Eight chokolader

Sådan gør du

  • Skær eller klip chokoladen i mindre stykker.
    Pisk fløden til flødeskum. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker luftig.
    Kom forsigtigt flødeskummet i æggemassen sammen med chokoladen og vend det rundt.
    Hæld det hele ned i en kageform eller lignende. Jeg har brugt en silikoneform, hvilke gjorde at isen var let at tage ud af formen. Stil formen i fryseren i mindst 4 timer.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk

After Eight is
Du kan følge bloggen på 
Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar