Æggepandekage med parmaskinke
Frokost

Æggepandekage med parmaskinke

Æggepandekage med parmaskinke

Jeg sidder her og skriver imens regnen styrter ned udenfor. Det bliver i alt fald ikke nødvendigt at vande i haven i dag med alt den regn, som der er allerede er kommet. Man må sige, at vejret er meget ustabilt denne sommer. For få dage siden havde vi 30 graders varme, og nu minder det mest af alt om efterår.

Jeg lavede mig en æggepandekage med salat og parmaskinke til formiddag. Den mætter godt, synes jeg, så er den sund, og æg er noget vi næsten altid har i køleskabet. Fyldet i æggepandekagen kan være alt lige fra fisk, pålæg, kylling eller måske en rest kød fra gårsdagens aftensmad. Når vi får æggepandekager til aftensmad, plejer vi at fylde dem med oksekød, salat og guacamole. Æggepandekager kan sagtens gemmes til dagen efter og spises kolde i madpakken, så gem dem endelig hvis du har lavet for mange.

Hvis du vil lave æggepandekagerne helt tynde, som som jeg har gjort her, er det letteste at bruge en pandekagepande eller en anden tynd pande. Så brænder de ikke på eller hænger fast, når de skal vendes.

Æggepandekage med parmaskinke

Æggepandekage med parmaskinke

Antal 1 person

Ingredienser

Æggepandekage:

  • 1 æg
  • 3 spsk. mælk
  • Smør til at stege i

Fyld:

  • Salatblade
  • Tomater
  • Parmaskinke
  • Frisk timian
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Pisk æg og mælk sammen i en skål og hæld æggemassen ud på en varm pandekagepande med smør. Steg æggepandekagen på begge sider og tag den forsigtigt af panden over på en tallerken. 
    Fold pandekagen sammen med salatblade, tomater og parmaskinke og drys med krydderierne.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar